fbpx

Nou rècord d’espectadors simultanis d’un esdeveniment per internet.

cricket-hotstar

L’esport que atreu més espectadors per internet és el cricket.

Mentre les plataformes de vídeo a la carta competeixen per oferir les sèries més populars, hi ha un altre fenomen paral·lel per atreure audiència: els espectacles esportius en directe. Ahir la plataforma índia de streaming Hotstar va registrar el rècord mundial d’espectadors connectats simultàniament a una competició: 18,6 milions de persones van mirar al mateix temps per internet el partit de la lliga de primera divisió de cricket, entre els Mumbai Indians i els Chennai Super Kings.

El rècord anterior d’audiència digital simultània eren 12,7 milions d’espectadors en un altre partit de la mateixa competició, que aquesta temporada ha acumulat 267 milions d’espectadors digitals. Per comparar, el vídeo de YouTube amb més audiència simultània va ser el salt de Felix Baumgartner des de l’estratosfera, que va ser vist en directe per vuit milions de persones l’any 2012.

Hotstar era propietat de Fox i per tant ara ho és de Disney, i l’unic problema que té és que la seva audiència cau en picat quan acaba la temporada de cricket, o sigui que s’haurà de posar a comprar drets d’altres esports que siguin de masses a la India, el mercat d’internet que creix més del món.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.