fbpx

Després dels mòbils amb pantalla desplegable arriben… els ordinadors amb pantalla plegable.

lenovo-ThinkPad X1

Lenovo ha presentat un ordinador portàtil amb pantalla que es doblega.

És el futur model ThinkPad X1 de la marca Lenovo. No està previst vendre’l fins l’any que ve, però per la mostra que han deixat veure es tracta d’una pantalla de 13 polzades que es pot doblegar per la meitat. Quan està desplegat del tot, és una tauleta grossa, o bé un ordinador de sobretaula si li afegeixes un teclat sense fils. Però també pots fer-lo servir com un portàtil petit, mostrant un teclat tàctil a la meitat de la pantalla que té la bateria a sota. Plegat del tot té la mida d’un llibre o d’una tauleta.

Lenovo és molt amiga d’aquesta mena d’experiments. La marca ja tenia un portàtil Yoga de mida normal amb dues pantalles, una de les quals funcionava com a tauleta tàctil. No sé si el nou model plegable tindrà més èxit que aquell. El que sí haurien de fer és creuar els dits perquè no tingui els problemes de fiabilitat del mòbil plegable Galaxy Fold que Samsung va retirar el dia abans de començar a vendre’l.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.