fbpx

Treva entre els Estats Units i Huawei.

huawei

Donald Trump dóna tres mesos de marge a les empreses nord-americanes per fer efectiu el veto a Huawei. I té motius per fer-ho.

Després del daltabaix en saber-se ahir que Google i altres empreses tecnològiques deixarien de vendre productes a Huawei, ara resulta que el bloqueig no serà immediat. El govern dels Estats Units ha establert una moratòria de 90 dies abans d’obligar els proveïdors a respectar la seva llista negra. Té tota la pinta que Trump s’ha adonat de que en una economia global el boicot perjudica les empreses del seu país tant o més que a la xinesa Huawei. Fins i tot hi veig un component electoral. L’any que ve hi ha eleccions a la presidència, i resulta que si bé les quatre grans operadores de telefonia dels EUA tenen vetats els equipaments de xarxa de Huawei, n’hi ha moltes de regionals que sí els fan servir, i si no els poden mantenir en funcionament haurien de deixar sense cobertura de telefonia l’Amèrica profunda, precisament el principal graner de vots de Trump.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.