fbpx

Per manipular les notícies no cal intel·ligència artificial

A “Amb xarxa o sense”, entrevistem Berta Bernad, ex-“influencer” i autora del llibre “Mi nombre es Greta Godoy”. Berta Bernad, amb milers de seguidors, va deixar Instagram per l’estrès i la pressió que li suposava. Bernad ha dit això: “La professió d'”influencer” és molt més complicada del que sembla, sobretot la part emocional.”
També parlem amb Lluís Bielsa, vicepresident de l’ONG Visión y Vida i del Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya. Bielsa ha advertit que “si la miopia no la podem aturar, hem de lluitar perquè no avanci.”
A la “Tertúlia 2.0” ens acompanyen Albert Murillo, Albert Cuesta i Pol Gise.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.