fbpx

Ordinadors portàtils amb una pantalla i mitja.

Quantes pantalles ha de tenir un portàtil?

Si el vols per jugar a videojocs, més d’una. O això sembla si has passat per Computex, una fira d’informàtica com les d’abans, amb més ordinadors que mòbils, que s’ha fet aquesta setmana a Taiwan. Allà Intel, AMD i MediaTek han presentat processadors nous més ràpids i eficients, i Microsoft ha explicat com haurà de ser un Windows sempre connectat per 5G.

Però el que crida més l’atenció són els ordinadors portàtils per a jugar, sobretot alguns que porten una pantalla secundària per mirar-hi tot el que no cap a la principal, com poden ser els vídeos de Twitch, els menús del joc o els missatges amb altres participants. Asus i HP posen aquesta segona pantalla al darrere del teclat, just a sota de la pantalla grossa. La de HP és de sis polzades i mitja, però la d’Asus ocupa tota l’amplada de l’ordinador. De tota manera, les dues es queden petites davant la del prototipus Honeycomb Glacier que ha presentat Intel, una bèstia amb pantalla secundària de 12 polzades que també serveix per aixecar a l’alçada de la vista la pantalla principal de 15,6 amb un sofisticat mecanisme de dues frontisses. Portàtil no sé si ho és gaire, pero vistós molt.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.