fbpx

Sense fer gaire soroll, Huawei deixa d’estar proscrita.

huawei

Huawei ja no es la dolenta de la pel·lícula.

No del tot. Fa uns dies explicàvem que diversos organismes internacionals de normalització tècnica havien suspès la participació de l’empresa xinesa en les seves activitats, suposadament per respecte al veto del govern d’Estats Units. Doncs bé, gairebé tots aquests organismes s’ho han repensat i han tornat a readmetre Huawei després de pocs dies. És el cas de l’Institut d’Enginyers Elèctrics i Electrònics, on els investigadors de Huawei ja poden tornar a presentar ponències i revisar treballs, però també de l’Aliança WiFi i de l’associació SD de targetes de memòria.

Tot i que aquestes dues entitats pretenen que la seva marxa enrere no es noti gaire: la primera s’ha limitat a tornar a incloure Huawei en la llista dels seus membres i la segona diu que si Huawei ha passat uns dies sense aparèixer en la seva és per “un problema tècnic”. Tot apunta que aquests fòrums de tecnologia volen seguir comptant amb les aportacions de Huawei, però sense que es noti gaire, no fos cas que Donald Trump s’enfadi.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.