fbpx

Instagram no donarà tracte de favor al seu propietari.

mark_zuckerberg

El vídeo trucat de Mark Zuckerberg seguirà penjat a Instagram.

Avui ha circulat per Instagram un vídeo trucat on es veu Mark Zuckerberg fent unes suposades declaracions a una tele on ve a reconèixer que és membre d’una organització maligna que li ha encomanat controlar les dades, els secrets, les vides i el futur de la humanitat. Tothom esperava que Instagram retirés el vídeo, però la xarxa ha dit que no ho farà, perquè el tractarà igual que la resta de la desinformació, tal com no va retirar el vídeo de la presidenta del Congrés dels EUA Nancy Pelosi manipulat perquè semblés borratxa. Tot i això, potser hauran de canviar d’opinió, perquè CBS News ha demanat que el retirin igualment perquè als rètols del suposat informatiu hi surt el nom de la cadena i això podria perjudicar la seva imatge.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.