fbpx

Les videotrucades aviat seran més íntimes.

ios_13-apple

Les videotrucades amb iPhone t’ajudaran a mirar l’interlocutor als ulls.

I d’aquí la intimitat, perquè ja sabeu allò de que si la persona amb qui parles no et mira als ulls, sembla que estigui distreta amb una altra cosa. Amb les videotrucades passa sovint encara que no vulguis, perquè acabes mirant la imatge de la pantalla en comptes de la càmera de l’ordinador o del mòbil, que es troba una mica per sobre.

Doncs bé, Apple hi posarà remei aviat, si més no per als clients dels seus aparells. A la nova versió 13 del sistema operatiu iOS, que la setmana que ve sortirà en forma preliminar, l’aplicació FaceTime de videotrucada té una funció que es diu “Correcció de l’atenció” que fa que el teu interlocutor vegi que l’estàs mirant a ell, encara que en realitat tu miris la càmera. Potser no es gaire realista, però trobo que té la seva gràcia i pot trencar una mica la barrera de la distància.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.