fbpx

La indústria electrònica de Corea depèn de la intervenció dels Estats Units.

corea_del_sud-south_korea
Big_Heart / Pixabay

Corea del Sud demana la mediació dels EUA en un conflicte amb el Japó.

Un conflicte que amenaça la indústria electrònica coreana. Resulta que Corea del Sud reclama compensació a diverses empreses japoneses pel treball esclau que ciutadans coreans es van veure obligats a fer entre 1910 i 1945. El govern japonès ha contraatacat restringint l’exportació a Corea de tres productes químics imprescindibles per fabricar components electrònics, des de xips fins a pantalles de smartphone. Les empreses coreanes depenen en un 90% dels proveïdors japonesos per aquests productes concrets, i tot i que el govern de Corea s’ha compromés a reduir aquesta dependencia invertint 800 milions d’euros anuals en el desenvolupament de materials avançats, mentre això no dona fruit, han demanat que el govern nordamericà faci de mitjançer en la disputa amb el Japò. Nosaltres pensant que Trump i la seva colla eren uns incendiaris i ara són els que han de posar pau.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.