fbpx

Una operadora que et canvia passes per saldo.

activate_setup-Singtel

A Singapur, si fas exercici et regalen gigues de dades

Això és el que està oferint Singtel, una de les operadores de telecomunicacions més grans d’Àsia, als seus clients: afegir-los saldo de dades segons el que hagin caminat cada dia, amb un màxim de 3 gigabytes que s’aconsegueix caminant 10.000 passes durant tot el mes. La campanya per estimular l’activitat física dels ciutadans de Singapur forma part d’una aliança amb una companyia d’assegurances, que també contempla altres recompenses com entrades de cinema i cupons per prendre un cafè a canvi de dades.

Aquests incentius seran cada vegada més populars a mesura que anem adoptant dispositius per rastrejar l’exercici físic que fem, o bé la nostra manera de conduir per tenir descompte en la prima de l’assegurança del cotxe. Però també hi ha qui considera que aquestes operacions són una intromissió en la privadesa i proposa sabotejar-les, com s’ha dit aquest matí en una sessió al Sónar+D. I de fet a webs xineses de comerç electrònic es poden comprar bases de sobretaula per al mòbil que bressolen l’aparell perquè es pensi que estas caminant quan en realitat estas escarxofat al sofà mirant la tele.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.
@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.