fbpx

HarmonyOS: Huawei es desmarca de Google

harmonyOS, huawei, sistemes operatius

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 9 de September de 2020

    […] els serveis i les aplicacions de Google, i ha decidit tirar pel dret, fins al punt que assegura que HarmonyOS ja ofereix entre un 70 i un 80% de les prestacions d’Android. Huawei segueix avançant cap al […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.