fbpx

Una temporada més, us espero a Catalunya Ràdio

A partir del dilluns que ve, la majoria dels mitjans de comunicació deixaran enrere un altre estiu de contingut suposadament fresc (com si durant l’agost no passés res al món) i recuperaran el seu ritme habitual. En el cas dels mitjans audiovisuals, l’arribada del setembre marca l’inici de la programació d’hivern, i per això m’agrada poder comunicar-vos que aquesta temporada em podreu tornar a escoltar habitualment a l’antena de Catalunya Ràdio, el buc insígnia de les emissores públiques del país.

Com el curs passat, cada nit em trobareu al Catalunya Nit, el nou títol del Catalunya Vespre, amb L@Net, l’espai breu (massa, segons Quim Monzó) on comento amb el mestre Kílian Sebrià el més destacat de l’actualitat del dia en el sector tecnològic. També com el curs passat, això serà possible gràcies al suport de la bona gent d’Eurecat, el centre tecnològic de Catalunya. Encara no us puc confirmar quin dia començarem; probablement serà després de la Diada, però si no us voleu perdre cap espai, el millor que podeu fer és subscriure-us al podcast de la secció, sigui a iTunes, a iVoox, a Spotify, a Google Podcasts o directament per RSS. Si teniu un altaveu intel·ligent compatible amb Amazon Alexa, també podeu activar-hi aquesta skill.

Si teniu suggeriments i comentaris, me’ls podeu fer arribar aquí. També us agrairé que puntueu i comenteu el podcast (i la skill) a la mateixa plataforma on us hi hagueu subscrit, i que el recomaneu a d’altres persones que hi puguin estar interessades.

Igualment, la Mònica Terribas ha tornat a confiar en mi per parlar setmanalment de tecnologia, amb un enfocament més d’anàlisi, al seu Matí de Catalunya Ràdio. Ho farem en tertúlia amb la majoria dels companys amb qui vam compartir micròfon en temporades anteriors, però no us puc avançar res més fins que l’emissora presenti formalment la nova programació. El que sí us puc dir és que repetirem dia -els dimarts- i horari -a partir de les 11 del matí. En canvi, encara no sabem si aquest any la secció disposarà de podcast, com ens han reclamat diversos oients. Però sí que començarem el dimarts que ve, dia 3 de setembre. Us esperem a l’antena.

A la fotografia superior, feta amb un Samsung Galaxy S10e, podeu veure el micròfon amb el que faig la majoria de les meves intervencions diàries a la ràdio des del meu estudi domèstic, connectat al control central de l’emissora. Per si teniu interès, fa uns mesos vaig explicar el dispositiu tècnic que faig servir.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

18 Responses

 1. 25 de May de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 2. 26 de May de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 3. 27 de May de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 4. 28 de May de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 5. 28 de May de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 6. 2 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 7. 3 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 8. 4 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 9. 9 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 10. 10 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 11. 11 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 12. 11 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 13. 13 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 14. 15 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 15. 23 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 16. 27 de June de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 17. 1 de September de 2020

  […] no podeu escoltar-lo en directe, recordeu que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

 18. 8 de September de 2020

  […] que us podeu subscriure al podcast de l’espai en les plataformes […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.