fbpx

Parlem Telecom ja oferta continguts televisius amb un dispositiu que permet agregar plataformes digitals i apps

parlem_telecom

L’operadora catalana Parlem Telecom ja ofereix continguts televisius per als seus clients i dóna així un important pas endavant dins del mercat les telecomunicacions, on fins ara proporcionava serveis de fibra, telefonia mòbil i fix, i centraleta per a empreses. En concret, la companyia, que aquest 2019 es troba en fase d’expansió i preveu facturar un total d’11,1 milions d’euros, ha llançat l’Agile TV de Parlem Telecom, un dispositiu que inclou els canals de la TDT amb una gestió personalitzada de l’usuari i que alhora permet agregar apps i plataformes digitals externes sense paquets de contractació tancats.

El model televisiu de l’operadora catalana és, per tant, molt flexible, ja que és el mateix usuari el que acaba decidint quins continguts addicionals contracta a tercers mensualment o anualment en funció dels seus interessos. D’aquesta manera, l’Agile TV de Parlem Telecom, que és un dispositiu multiplataforma,

permet agregar continguts molt diversos vinculats a l’esport, la cultura, el cinema i les sèries, la moda, la informació, l’entreteniment infantil, etc. Entre les plataformes digitals més destacades que l’usuari pot contractar es troben Rakuten Wuaki, Amazon Prime Video, Sky TV, DAZN, Movistar Lite o Filmin i alhora es poden agregar més de 2.000 apps, com Spotify, Youtube, TV3 a la carta o Vimeo. La previsió és que, en els propers mesos, s’incorporin noves plataformes, entre les que es contempla Mitele, amb la qual la companyia oferirà les principals competicions de futbol (Liga Santander, UEFA Champions League, EuropaLeague).

L’oferta de llançament de la televisió de Parlem
La contractació d’Agile TV és gratuïta durant 12 mesos per als 1.000 primers clients que també contractin la fibra amb Parlem Telecom i inclou la subscripció a Rakuten Wuaki. Un cop hagi acabat aquest període, el preu serà de 6’95 euros al mes (Agile TV + Rakuten Wuaki). Aquesta oferta de llançament, vigent fins al proper 30 d’octubre, s’està difonent en un nou anunci televisiu protagonitzat per l’actor Lluís Soler pertanyent a la campanya “Perquè és la meva” de Parlem Telecom.

Les característiques tècniques de la televisió de Parlem
L’Agile TV es basa en la tecnologia d’Android TV i ofereix continguts en 4K d’Ultra Alta Definició (UHD). És una televisió enriquida, que ofereix els canals de TDT amb una sèrie d’avantatges per a l’usuari per facilitar-ne un consum personalitzat: gravació de programes o sèries complertes durant tres mesos amb 350 hores d’espai al núvol, accés a la programació del darrers 7 dies amb un sol clic, visualització des del principi d’un programa ja iniciat o possibilitat d’aturar-lo per veure’l en una estona, selecció dels millors continguts diaris de la graella, etc.

Parlem Telecom 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.