fbpx

RACCtel+ inicia la seva expansió a tot Catalunya amb l’oferta més completa del mercat: 500 megues simètrics d’Internet, mòbil amb 20 GB i TV amb més de 80 canals

racctel+

RACCtel+ fa un nou pas endavant amb la segona fase del seu llançament iniciant la seva expansió a totes les llars catalanes, amb l’oferta de telecomunicacions més completa i competitiva del mercat gràcies als 500 megues simètrics de connexió a Internet com a velocitat de partida i amb cobertura a tota la llar.

Amb aquesta nova proposta, 2.400.000 llars de Catalunya podran accedir a diferents paquets convergents que, a més dels 500 megues simètrics de base, podran sumar una línia de mòbil amb trucades il·limitades i 20 GB, la qual cosa quadruplica la velocitat de partida que s’oferia anteriorment, per un preu mensual des de 39,9 euros i sense cap mena de permanència. En qualsevol paquet que contracti el client, es podran afegir línies addicionals des de 9,9 euros al mes per línia amb 5 Gigues de dades, un preu imbatible.
RACCtel+, l’operador del RACC amb Euskaltel, va començar la primera fase de llançament oferint els seus serveis als socis del RACC i ara fa ja el segon salt qualitatiu i quantitatiu i amplia la seva oferta a les 2,4 milions de llars amb accés de fibra que componen el mercat català. Tots dos grups estan treballant per evolucionar el seu projecte de creixement a Catalunya.

Flexibilitat i Qualitat: Possibilitat de contractar només fibra i mòbil
Si hi ha alguna cosa que caracteritza i diferencia la nova proposta que presenta ara RACCtel+ és la flexibilitat, amb la possibilitat de contractar només fibra i mòbil, sent opcional la línia fixa, enfront de l’obligatorietat d’altres paquets del mercat. Així, amb RACCtel+ no és necessari pagar per un servei que no s’utilitza i, en el cas de voler contractar-lo, el seu preu és de 5 euros al mes. Una altra característica diferencial està basada en la qualitat, amb la incorporació de la Televisió amb Deco 4K basat en Android TV, que permet descarregar les apps de Google per a TVs.

A més dels 500 megues simètrics de velocitat d’accés a Internet, l’absència de compromís de permanència és una altra de les novetats dels nous plans de RACCtel+.
En concret, la nova oferta global de RACCtel+ compta amb quatre opcions o paquets de serveis:TakeAway(Internet de 500 Megues simètrics i línia mòbil amb trucades il·limitades i 20 GB); Take Away +, que afegeix a l’anterior la TV Total amb deco 4K i més de 120 canals); la tarifa Family (Internet, Mòbil, TV Premium i línia de telèfon fix) i la tarifa Family +, que inclou també la modalitat de TV Total.

Telecomunicacions gestionades pel Grupo Euskaltel
Els serveis de banda ampla, televisió digital i telefonia fixa i mòbil oferts per RACCtel+ són gestionats pel Grupo Euskaltel, l’operador de telecomunicacions líder al nord d’Espanya, en virtut de l’acord subscrit amb el RACC per oferir tot el seu portafolis de serveis convergents a Catalunya.

L’aliança estratègica entre el Grupo Euskaltel i el RACC permet als socis del RACC contractar serveis de telecomunicacions gestionades pel Grupo Euskaltel, una possibilitat que ara s’amplia a totes les llars catalanes, siguin o no socis de l’entitat.
El Grupo Euskaltel és l’operador de telecomunicacions més avançat d’Europa pel que fa a la xarxa de fibra, la qual cosa, unit a la millor experiència Wifi, li asseguren el màxim nivell de competitivitat en el llarg termini. El Grup líder de telecomunicacions convergents a Euskadi, Galícia i Astúries, combina en la seva oferta el millor contingut de productes i serveis avançats amb una gran eficiència, i s’ha guanyat la confiança dels seus clients com a proveïdor integral en les seves necessitats en l’àrea de les telecomunicacions, fet que el situa com a líder del sector ‘teleco’ a Europa.

Grupo Euskaltel 
RACC 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.