fbpx

Amazon acaba de presentar quinze nous aparells connectats amb Alexa.

alexa-echo-amazon

Sí, Amazon segueix traient dispositius pensats perquè els consumidors interactuïn amb la seva majordoma digital Alexa. Aquest vespre l’empresa ha presentat més d’una dotzena de models nous, des d’un altaveu Echo Dot bàsic amb rellotge que m’anirà bé per posar-lo a la tauleta de nit fins a un altre de més qualitat amb so envolvent Dolby Atmos. També hi ha nous altaveus Echo Show de sobretaula amb pantalles de diverses mides i uns auriculars de botó sense fils amb Alexa incorporada. I un penjoll anomenat Fetch per tenir geolocalitzats els gats i els gossos de casa. També ha presentat nous adaptadors per millorar la cobertura wifi dins de casa, quelcom imprescindible perquè tants objectes connectats funcionin bé.

Però els tres aparells més curiosos d’Amazon amb Alexa no tenen res a veure amb els altaveus. Un va a la cuina: és un forn de convecció i fregidora per aire que es configura escanejant les etiquetes dels menjars precuinats. Els altres dos es porten posats: un anell de titani (130$ ) amb dos micròfons per parlar amb Alexa que vibra amb les notificacions, i una montura d’ulleres (180) per a vidres graduats que a les barnilles hi porta micròfons per interrogar Alexa i micròfons per escoltar la resposta. Sembla que aquests tres objectes només es vendran als Estats Units. Tant li fa, perquè de moment Alexa segueix sense entendre el català.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.