fbpx

Xiaomi presenta un mòbil embolicat amb la pantalla.

xiaomi

El nou telèfon de Xiaomi es diu Mi Mix Alpha i fa un ús de les pantalles flexibles diferent del que hem vist en mòbils desplegables com el de Samsung i el de Huawei. Aquest no es desplega, sinó que la pantalla embolica tot l’aparell: pel davant, pels dos costats i gairebé tot el darrere. Si no arriba a ser tot pantalla és perquè deixa lliure una estreta franja vertical on hi ha les antenes i les tres càmeres, una de les quals, per cert, té 108 megapíxels de resolució. En un dels laterals de l’aparell hi ha els botons virtuals i les icones de notificacions, i a la part del darrere hi apareixen informacions que depenen del que estas fent i on ets en cada moment.

El telèfon costarà més de 2.500 euros i sembla més una demostració de capacitat tecnològica per part de Xiaomi que un producte amb grans intencions comercials. I a sobre em queda un dubte: si gairebé tot el telèfon és pantalla, on hi poses la funda de protecció?

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.