fbpx

Els usuaris de WhatsApp podran programar l’autodestrucció dels missatges.

whatsapp

WhatsApp porta uns dies provant amb alguns usuaris una funció de missatges efímers. A la versió de proves de l’aplicació es veu l’opció de triar que els missatges desapareguin automàticament al cap d’una estona, que pot ser de cinc segons o bé d’una hora. Sembla que WhatsApp només oferirà aquesta possibilitat a dins de grups. I està molt bé perquè els grups de WhatsApp acaben sent un abocador d’informació caducada.

Tot i això, cal recordar que altres aplicacions de xat com Telegram i Signal ja tenen funció de missatges efímers per no deixar rastre de les converses. I entre altres motius ho destaco perquè aquests dies estic veient moltíssima gent que es dóna d’alta a Telegram i a Signal, suposo que de cara a les mobilitzacions quan surti la sentència del judici del procés. I recordeu el que els va passar al president Puigdemont i al conseller Comín, que es comunicaven per Signal sense activar l’autodestrucció dels missatges, i gràcies a això un càmera de televisió va poder captar la pantalla del telèfon de Comín.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.