fbpx

Facebook permetrà les mentides als anuncis polítics.

facebook

Si Apple retira aplicacions molestes, Facebook fa tot el contrari. La xarxa social s’havia compromès a retirar el contingut fals o enganyós. Però acaba de fer dos canvis significatius en les seves condicions d’ús, que demostren una vegada més que Mark Zuckerberg i la seva banda no són gens de fiar.

El primer canvi és que només intervendrà si és una entitat externa de verificació qui considera desinformació el contingut conflictiu, i així s’espolsa la majoria de la responsabilitat. I el segon canvi és encara més greu: Facebook exclou d’aquest procés de verificació les afirmacions que facin els polítics, fins i tot en els seus anuncis de campanya.

De manera que els partits i els polítics tenen llibertat per mentir i Facebook no pensa fer res per impedir-ho. Tingueu-ho present ara que entrem periode electoral.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.