fbpx

Vuit anys sense Steve Jobs

Avui fa vuit anys que va morir Steve Jobs, un dels cofundadors d’Apple. El seu successor Tim Cook l’ha recordat amb un tuit.

En comptes de tornar a explicar aquí una vegada més el paper de Jobs en el sector tecnològic i en el consum cultural, us enllaço a continuació el vídeo que recull com vàrem acomiadar Jobs el matí següent al programa Els matins de TV3 amb Helena García Melero, en companyia de Ramon Folch i Empar Moliner.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.