fbpx

Els assassins segueixen fent servir les xarxes socials per amplificar la repercussió de les seves accions.

Recordareu que al mes de març, l’autor de la massacre en una mesquita de Nova Zelanda ho va retransmetre en directe per Facebook. Doncs ha tornat a passar. L’individu que ahir va matar dues persones en una sinagoga de la ciutat alemanya de Halle també va emetre els assassinats en vídeo per internet, en aquest cas fent servir la plataforma Twitch, molt popular per difondre partides de videojocs.

Twitch, que és propietat d’Amazon, va retirar el vídeo de 35 minuts de durada tan aviat se’n van adonar, però no abans que cinc persones el veiéssin en directe i 2.200 més en diferit durant la mitja hora que van trigar a esborrar-lo.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.