fbpx

Google ha presentat nous telèfons amb radar.

google, pixel_4, smartphones

Els nous Pixel 4, que sortiran a la venda el 24 d’octubre a partir de 759 euros. Són els primers de la marca amb dues càmeres, i això apunta que seran encara millors que el model anterior fent fotos nocturnes. De fet, prometen que poden captar imatges astronòmiques. Al davant porten un nou xip de radar anomenat Soli que desbloqueja l’aparell a l’instant per reconeixement facial i permet controlar algunes funcions fent gestos. Haurem de provar si serveix d’alguna cosa, perquè altres marques ja ho han intentat abans sense gaire èxit. Un detall sorprenent és que els usuaris del Pixel 4 no podran pujar les fotos a Google Fotos amb la qualitat màxima de manera gratuita com fins ara; per fer-ho hauran de pagar un suplement com els propietaris de mòbils de qualsevol altra marca.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.