fbpx

Tsunami Democràtic també prepara una aplicació per a Apple

iphone_11, apple, smartphones

Per no perdre el fil de l’actualitat tecnològica, avui ens proposes un recull de notícies en format breu.

Comencem tranquilitzant els usuaris independentistes d’iPhone. Si ahir explicàvem que el Tsunami Democràtic havia publicat la seva aplicació només per a mòbils amb sistema Android, avui han aclarit que tenen intenció de treure també una versió per als telèfons Apple. Però no s’han compromès a cap data, només que serà tan aviat com puguin garantir la seguretat.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.