fbpx

Twitter els para els peus a Trump i altres populistes

Sempre s’havia dit que a Twitter tots som iguals, però alguns ho són més que altres perquè les personalitats podien dir animalades que no se li permeten a la gent normal. A partir d’ara serà una mica diferent: Twitter seguirà sense esborrar els tuits polèmics dels que anomena líders mundials, però els altres usuaris no podran respondre’ls, repiular-los ni marcar que els agraden. Això hauria de limitar força la seva propagació. Veurem si funciona.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.