fbpx

Demà a la matinada toca canviar els rellotges per tornar a l’horari d’hivern.

Free-Photos / Pixabay

Una operació que abans era molt més laboriosa, perquè havies d’anar passant dos cops l’any per tots els aparells de casa canviant l’hora a mà. Des de fa uns anys, però, la cosa s’ha simplificat gràcies a que cada vegada són més els aparells, des dels ordinadors fins als telèfons passant pels electrodomèstics connectats, que es posen automàticament a l’hora correcta perquè la consulten a internet tenint a més en compte en quin fus horari de la terra són, gràcies al GPS.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.