fbpx

El suport de Gaspart al vot electrònic

barcelona_blockchain_week

Tot i que li ha fet perdre poder després de les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Gaspart dóna suport al vot electrònic.

L’expresident del Barça i del consorci Turisme de Barcelona ha reconegut que les votacions fetes per mitjans electrònics són el camí a seguir per aconseguir una major participació dels ciutadans en les institucions. Ho ha fet durant un debat amb Victor Font, el precandidat a la presidència del Barça que precisament promou que el club adopti el vot electrònic.

Això ha passat en la primera jornada del congrès Democràcia per a Tothom que es fa avui i demà com a pròleg de la setmana del blockchain de Barcelona. A més del vot electrònic, també s’han tractat altres aplicacions de la tecnologia de la cadena de blocs en el camp de la governança, des dels contractes intel·ligents fins a la protecció de testimonis anònims i la identitat autosobirana que promou el govern de la Generalitat.

El congrés continuarà demà amb l’expresident d’Estònia Toomas Hendrik com a ponent principal.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

 

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.