fbpx

AirPods Pro

apple, airpods_pro, auriculars

Un aparell molt útil quan vas en avió són els auriculars amb reducció de soroll. Apple ha presentat avui els seus.
Es diuen AirPods Pro i són molt semblants als AirPods genèrics sense fils. Però en aquest cas aprofiten els micròfons del mans lliures per captar el soroll ambient i cancel·lar-lo electrònicament, tal com fan tots els auriculars reductors de soroll. El característic bastonet blanc és una mica més gruixut, perquè porta un sensor de pressió que serveix per sentir temporalment el so ambient, com quan algú et parla o bé les instruccions del pilot durant el vol. Apple també diu que ha afegit resistència a l’aigua i a la suor, per poder portar-los mentre fas exercici. I sobretot, ara no són de mida única com els AirPods convencionals, sinó que porten tres mides de coixinets de silicona per adaptar-los a cada orella. I per aïllar més del soroll, esclar, perquè no deixen de ser uns auriculars de botó, que aillen molt menys que els de diadema. Ja ho veurem quan els provem.

Els nous AirPods Pro sortiran dimecres a la venda per un preu de 279 euros. Els models anteriors segueixen disponibles per 179 euros el model AirPods bàsic i 50 euros més el que inclou l’estoig de càrrega de bateria sense fils, que en els nous ve inclòs de sèrie.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.