fbpx

Se’ns acaben els “oasis” sense connexió: Vueling tindrà wifi (de pagament) a bord

Desapareix un dels pocs llocs on podiem estar desconnectats. Els avions de Vueling tindran connexió wifi a bord. La companyia aèria amb més activitat a l’aeroport del Prat s’uneix a les que ja ofereixen internet durant el vol als seus passatgers. El servei serà de pagament en tres modalitats, segons les funcions. Per tres euros es podrà xatejar i enviar i rebre correu electronic. Per cinc euros també es podrà navegar per la web. I per 9 euros es podran veure vídeos en streaming, des de Netflix a YouTube. El pagament es fa allà mateix amb targeta bancària, després de donar-te d’alta la primera vegada.

I la connexió ja està disponible per a tothom?

No. De moment Vueling ha equipat cinc avions del model A320neo per fer proves del servei, i no hi ha manera de saber si el vol del que hans comprat bitllet tindrà o no connexió wifi. Però asseguren que a començaments de l’any que ve ja tindran equipats els 120 avions de la flota.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.