fbpx

L’INE rastrejarà la ubicació dels mòbils espanyols durant vuit dies

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

2 Responses

  1. 14 de April de 2020

    […] fa ni cinc mesos que molts ciutadans s’indignaven al saber que l’Institut Nacional d’Estadística (INE) havia contractat els servei… per rastrejar durant vuit dies de l’any la posició de més del 80% dels telèfons, amb […]

  2. 12 de November de 2020

    […] un any quan el Gobierno espanyol va contractar a les tres grans telecos les dades anònimes d’ubicació dels mòbils dels seus abonats durant vuit dies de l’any, amb l’objectiu d’analitzar la mobilitat dels ciutadans? Aquelles dades […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.