fbpx

De triar els grups de WhatsApp a no poder jugar a partir de les 22 h

amb_xarxa_o_sense, el_mati_de_catalunya_radio

A “Amb xarxa o sense”, parlem amb Albert Murillo i Albert Cuesta sobre la nova actualització de WhatsApp: a partir d’ara, podem triar qui volem que ens afegeixi a grups i qui no. També parlem de la nova normativa xinesa referent als videojocs.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.