fbpx

Netflix i els altres serveis de streaming volen tallar l’ús de contrasenyes compartides.

netflix, tv en streaming

I això també s’entén, perquè s’estima que el sector de la tele de pagament deixarà d’ingressar aquest any més de 6.000 milions d’euros, només als Estats Units, per culpa de la pirateria i la compartició de contrasenyes. Em refereixo a la pràctica habitual de que un client s’aboni a la plataforma de streaming i li passi les credencials d’accés a un amic o un parent que no viu sota el mateix sostre, aprofitant que els serveis solen permetre l’accés simultani amb més d’un dispositiu.

Fins ara, empreses com Netflix, Amazon, Disney i HBO ho toleren, però s’han proposat dificultar-ho, amb mesures que van des d’obligar a canviar la contrasenya més sovint fins a posar l’empremta dactilar de l’abonat o un codi rebut per SMS abans de començar a veure els episodis. Si sou dels espavilats que compartiu contrasenya, gaudiu-ne mentre duri.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta https://twitter.com/albertcuesta?lang=ca
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.