fbpx

Presenten un nou mòbil amb pantalla desplegable, però aquest és per a nostàlgics.

motorola_razr

Fas bé especificant que és la pantalla el que es desplega, perquè telèfons plegables n’hi havia hagut des d’abans dels smartphones. I un dels més populars va ser el Motorola RAZR, que s’obria i es tancava verticalment per la meitat. Doncs ara la marca ha recuperat el nom RAZR i aquell disseny per a un nou model que és diferent dels desplegables de Huawei i Samsung perquè no s’obre en amplada, sinó en alçada. Obert té una pantalla de 6,2 polzades i és extremadament prim: menys de set mil·límetres, quan la majoria dels smartphones en fan més de vuit. En canvi plegat és més gruixut, però fa menys de 10 centímetres d’alçada i a la part de fora té una segona pantalla de 2,7 polzades que evita haver d’obrir-lo per fer trucades i veure les notificacions. Sortirà a la venda el mes a finals d’any als Estats Units i costarà 1.500 dòlars.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.