fbpx

PayPal paga 4.000 milions per una extensió de navegador

paypal

Les operacions amb molts zeros al sector tecnològic ja no criden l’atenció, però aquesta m’ha deixat impressionat. L’empresa PayPal de pagaments digitals ha comprat aquesta setmana la firma Honey per 4.000 milions, que representen la compra més gran de la seva història. El cas és que Honey és una plataforma amb 10 milions d’usuaris que serveix per buscar a la xarxa cupons de descompte mentre navegues per botigues web, una cosa que els americans hi tenen molta afició. El que m’ha sorprès és que Honey només funciona com a extensió que s’instal·la al navegador web Google Chrome. Fins ara havíem vist compres multimilionàries de pàgines web i aplicacions mòbils, però aquesta milionada per una extensió em sembla insòlita, especialment perquè el seu funcionament depèn de que a Google li sembli bé o no. Si més no, sembla arriscat.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.