fbpx

Brave, el navegador web valent

brave, navegadors_web

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

4 Responses

 1. 22 de March de 2020

  […] d’inici, s’obren amb el Safari i no amb l’altre navegador com el Chrome o, en el meu cas, el Brave que tinc configurat perquè sigui molt més restrictiu amb els intents de rastreig. Per tant, jo que per seguretat evito tant com puc descarregar […]

 2. 20 de May de 2020

  […] faran sense carregar abans als seus servidors la pàgina que vols veure abans de servir-te-la. Jo continuaré fent servir Brave i desactivant el blocatge de publicitat només a les webs que vull donar […]

 3. 2 de June de 2020

  […] s’han fet durant el confinament no el tindran. En paral·lel, però, el navegador Brave que hem recomanat aquí més d’una vegada acaba de treure una versió preliminar amb una funció de videotrucades […]

 4. 10 de June de 2020

  […] el navegador web que presumeix de respectar la privadesa dels usuaris, ha estat acusat de saltar-se els seus principis quan algú ha observat que afegia un […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.