fbpx

Uns nous auriculars sense fils que no cal carregar mai.

auiculars_inalámbrics, jbl

Són de la marca d’àudio JBL, es diuen Reflect Eternal i resolen el problema principal dels auriculars Bluetooth, la necessitat d’endollar-los per carregar la bateria. A la diadema porten un captador solar que els proporciona l’energia necessària per funcionar. Segons la marca, si et passes una hora i mitja cada dia a l’aire lliure pots escoltar fins a 68 hores de música, més del doble de les 20 o 30 hores entre càrregues que et donen uns auriculars convencionals.

La veritat és que aquest aspecte serà cada vegada més important, doncs comencen a ser habituals els telèfons mòbils i altres dispositius que prescindeixen de la sortida minijack i per això els auriculars sense fils són de les categories que més creixen en vendes dins del mercat de l’electrònica de consum.

També és veritat que per saber si els Reflect Eternal sonen prou bé caldrà escoltar-los. I això no podrem fer-ho fins l’any que ve, perquè no està previst que surtin a la venda fins després de l’estiu de l’any que ve. De moment, si hi teniu molta fe, podeu reservar-ne uns gairebé a meitat de preu a la web de micromecenatge IndieGoGo, on encara els ofereixen a 89 euros, mentre que el preu final seran 148 euros. No tinc clar per quin motiu els han presentat d’aquesta manera, perquè a una marca consolidada com JBL no li cal recòrrer al micromecenatge. Potser sigui per detectar l’interès dels consumidors, o també per cridar l’atenció dels mitjans, com ja han fet altres marques conegudes.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.