fbpx

Les últimes novetats del CES 2020

firephone_3

A “Amb xarxa o sense”, descobrim quines novetats tecnològiques ens esperen el 2020 gràcies a la fira CES, celebrada a Las Vegas del 7 al 10 de gener. Ens ho expliquen Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarés.

Podeu escoltar-ho a:

A la secció La Ferramenta de l’Albert Cuesta, l’Albert ens explica el telèfon més sotenible, el Firephone 3.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.