fbpx

Ericsson també es rendeix al coronavirus i renuncia a participar al MWC 2020

coronavirus, mwc2020

También puedes leer este artículo en: Español

La situació es segueix complicant de cara a la celebració del MWC Barcelona, la principal trobada mundial del sector tecnològic, previst per d’aquí a poc més de dues setmanes. La por per la propagació del coronavirus 2019-nCoV procedent de la Xina ja havia causat algunes baixes d’expositors com LG i Asus i la cancel·lació d’actes per part d’altres com ZTE, però es consideraven relativament poc significatives. En canvi, no ho és en absolut que la firma sueca Ericsson hagi comunicat aquest divendres que tampoc anirà al MWC degut al brot de coronavirus, afegint que:

La responsabilidad de Ericsson sobre la salud y la seguridad sus empleados, clientes y otros implicados es la máxima prioridad de la empresa.

Ericsson no és només un dels més grans expositors de l’MWC, sinó una de les firmes que sol convocar més assistents, donada la seva posició com a segon subministrador mundial d’equips de telecomunicacions, només per darrere de la xinesa Huawei, i per tant peça clau dels desplegaments de xarxes 5G que estan escometent la majoria de les operadores de el món. La seva absència constitueix per tant un cop dur per a la celebració d’aquesta edició de MWCB, especialment per l’efecte domino que podria provocar entre empreses de menor envergadura.

La firma sueca indica que substituirà la seva participació al certamen de Barcelona per convocatòries pròpies d’abast regionals denominades “Ericsson unboxed”. A continuació reprodueixo el comunicat d’Ericsson, en què es reconeix “l’esforç realitzat per GSMA per mitigar el risc”:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.