fbpx

Quines alternatives té el Mobile?

alternativa_mwc2020_elsmatins_tv3_albert_cuesta

Incorporem a la tertúlia el periodista Albert Cuesta, per valorar les causes i la repercussió de l’anul·lació del congrés de tecnologia mòbil.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta
http://www.AlbertCuesta.com

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.