fbpx

No hi havia conspiració dels Estats Units contra el Mobile World Congress

mwc2020

Efectivament. El congrés de Barcelona no és l’únic que pateix els efectes del virus xinès. La setmana que ve també es fa a San Francisco el congrés RSA de seguretat, i dues empreses tan nord-americanes com IBM i AT&T han dit que no hi participaran per no exposar els seus empleats a un possible contagi.

No és l’únic cas. El dia 16 del mes que ve ha de començar, també a San Francisco, la Conferencia de Desenvolupadors de Videojocs. I se n’acaben de donar de baixa dues empreses tan importants com Sony, matriu de Playstation, i Oculus, filial de realitat virtual de Facebook.

L’epidèmia està afectant a tota la indústria tecnològica. Dos exemples: els nous estàndards de xarxes 5G que s’havien d’aprovar d’aquí a pocs mesos es podrien endarrerir perquè els organismes que ho gestionen han suspès totes les trobades cara a cara dels especialistes que han d’acordar-los. I les consultores ja pronostiquen que aquest any es vendran al món un 25 per cent menys de smartphones dels que s’havien previst, suposant que el coronavirus quedi controlat abans de finals de març i que la producció electrònica mundial es normalitzi abans de l’estiu.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.