fbpx

Se m’acaben els arguments per no passar-me a l’iPhone.

apple, iphone_11, ios13

Potser sabeu que sóc usuari habitual d’ordinadors Mac i la meva tauleta és un iPad. Però en canvi no faig servir l’iPhone com seria natural. Això és per un motiu molt concret. El sistema operatiu iOS d’Apple porta instal·lat de sèrie el navegador web Safari, i per molt que tu n’afegeixis qualsevol altre, fins ara no hi ha manera de fer que sigui el navegador per omissió, de manera que tots els enllaços que algú t’envia per correu o per xat, o els accessos web directes que et crees tu mateix a la pantalla d’inici, s’obren amb el Safari i no amb l’altre navegador com el Chrome o, en el meu cas, el Brave que tinc configurat perquè sigui molt més restrictiu amb els intents de rastreig. Per tant, jo que per seguretat evito tant com puc descarregar aplicacions i prefereixo entrar als serveis mòbils amb el navegador web, acabo fent-ho amb Safari encara que no vulgui.

Doncs bé, Bloomberg em dona avui l’alegria de que a can Apple s’estan pensant que a la nova versió del sistema iOS, la numero 14, puguis canviar tant el navegador web com el programa de correu d’Apple per uns altres que t’agradi més. Haurem d’esperar al juliol per confirmar-ho.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.