fbpx

Tech Spirit Barcelona llança una campanya per comprar ordinadors per al Casal dels Infants

tech_spirit_barcelona

También puedes leer este artículo en: Español

Tech Spirit Barcelona, ​​la iniciativa sorgida de manera espontània després de la cancel·lació de l’4YFN i el Mobile World Congress (MWC), posarà a la venda samarretes commemoratives de l’esdeveniment i donarà tota la recaptació d’aquesta acció per renovar els equips informàtics del Casal dels Infants.

Cada samarreta es vendrà al públic per 5 euros. A dia d’avui, Tech Spirit Barcelona ja ha rebut prop de 5.000 registres d’assistents.

Amb aquesta acció, Tech Spirit Barcelona vol contribuir a millorar l’accés a la tecnologia de més de 7.000 nens i nenes, joves i famílies en risc d’exclusió social que participen en els 55 programes socioeducatius que porta a terme el Casal dels Infants als barris que més ho necessiten. “El projecte de Barcelona Tech City va néixer de la voluntat d’un grup d’emprenedors de tornar a la ciutat de Barcelona part del que els ha aportat en el desenvolupament dels seus negocis. Aquesta filosofia està arrelada en totes les accions de l’Associació, per involucrar-nos i contribuir al fet que la tecnologia sigui també un factor de cohesió social. Per aquest motiu ja portem un cert temps col·laborant amb el Casal dels Infants “, explica Miquel Martí, conseller delegat de el Barcelona Tech City.

Per la seva banda, des del Casal dels Infants asseguren que “aquesta acció té un enorme valor per als nens i nenes, joves i famílies i serà una ajuda enorme per cobrir una necessitat molt important actualment” i expliquen que “l’objectiu més immediat és aconseguir 25 ordinadors nous “.El Casal dels infants treballa des de 1983 per la igualtat d’oportunitats de nens, nenes i joves en risc d’exclusió social a Barcelona (El Raval), Badalona, ​​Sant Adrià de Besòs (Besòs – la Mina), Santa Coloma de Gramenet, Salt i el Marroc.

Les jornades Tech Spirit Barcelona, ​​que tindran lloc del 23 al 27 de febrer, estan destinades a emprenedors, inversors, empreses, estudiants i organitzacions vinculades al sector emprenedor. Tech Spirit Barcelona tindrà el seu eix central a la Casa Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​on es duran a terme més de 45 activitats entre dimarts i dijous, i a més estan programats més de 100 esdeveniments a tota la ciutat.

Tech Spirit Barcelona
Barcelona Tech City 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.