fbpx

Llibreria Hispanoamericana: Bits and Books

bits_books_llibreria_hispanoamericana

La llibreria Hispano Americana es reinventa creant el nou HUB creatiu de Barcelona per a amants de la tecnologia i la ciència. L’espai Bits & Books de la llibreria es renova amb un espai més gran i oferint un nou concepte de coworking, una “comunitat de creadors” on els socis puguin compartir espai de treball i coneixements però també on puguin aprendre i formar-se contínuament amb nous cursos i tallers. Un pas més per a una llibreria referent al món de la tecnologia i la ciència que busca sempre adaptar-se als nous temps i a les noves tendències.

Des dels seus inicis, fa més de 80 anys, la llibreria Hispano Americana, i posteriorment l’editorial Marcombo, han estat la gran referència del món de l’edició científica i tecnològica. El rigor però també la voluntat d’adaptar-se contínuament a les noves necessitats del sector, han estat les claus del seu èxit i del seu manteniment. Fa dos anys la llibreria creava l’espai de coworking Bits & Books, i ara el consolida convertint- lo en un nou HUB creatiu de tecnologia i ciència de Barcelona. En un moment difícil per al sector llibreter la Hispano Americana fa un pas més, ampliant l’espai dedicat a aquest projecte, però també les seves possibilitats i les activitats que s’hi faran, en ple centre de Barcelona. Cursos tant celebrats i demandats com els dedicats a l’Internet de les coses, la programació de microcontroladors com Arduino per a construir els teus propis projectes interactius amb sensors i actuadors, el disseny 3D o la programació amb Python.

Característiques del nou Bits & Books

El nou Bits & Books s’ha renovat per dins i per fora. En els últims mesos la llibreria s’ha ampliat i renovat l’espai dedicat a aquest projecte, passant de 90 a 150 metres quadrats. A més s’ha convertit en un espai integrat de formació, experimentació i treball. El resultat és un espai confortable on s’ofereixen regularment tallers, cursos i activitats obertes relacionades amb la tecnologia, la programació, el disseny, la fabricació digital i el món maker, on la creativitat és l’eix vertebrador.

L’espai, situat al costat de la Plaça Universitat, està obert a tot tipus de persones interessades a desenvolupar els seus talents i les seves capacitats tecnològiques i creatives.

Des de persones que necessiten un espai de treball per als seus projectes, o “nòmades del coneixement” de tot el món que es trobin de pas per Barcelona i estiguin desenvolupant els seus projectes a la ciutat.
Bits & Books és un projecte creat des de l’experiència de més de 80 anys de la Llibreria Hispano Americana, tot un referent, i especialitzada en el llibre tècnic i científic. Les seves arrels estan relacionades amb la cultura i la formació dins el camp científic i tècnic. Amb el nou Bits & Books fan un pas endavant i incorporen els tallers i cursos presencials i en streaming per fer arribar la cultura tècnica i científica a més gent.

Què hi trobaràs al nou Bits & Books?

– Una gran oferta de cursos de temàtiques relacionades amb la programació, internet de les coses, electrònica, disseny i fabricació digital, entre altres moltes disciplines.
– Tallers intensius sobre temàtiques més específiques.
– Activitats obertes en las que la comunitat es reuneix de manera lliure per pensar, desenvolupar, descobrir, compartir i aprendre sobre algun tema específic.
– Un espai de treball agradable amb eines de fabricació digital (impressora 3D, talladora làser, escàner 3D), connexió WIFI d’alta velocitat, biblioteca científica i tècnica amb els millors llibres, guixetes, etc.

Com puc ser membre del nou Bits & Books?

Amb la voluntat d’obrir-se al màxim de persones possibles, des de Bits & Books han creat diverses modalitats d’abonament, per facilitar l’accés a la seva comunitat. Un Abonament Nòmada que et permet accés més puntual i un Abonament Fix que et facilita taula i guixeta exclusiva, amb descomptes a la llibreria i accés il·limitat a totes les activitats formatives, tallers i cursos que es facin.
També pots formar part de la comunitat Bits & Books apuntant-te a un dels seus cursos, i així tindràs accés lliure a l’espai durant la duració del curs i una setmana després d’aquest, perquè puguis posar en pràctica tot el que vas aprenent.

La llibreria Hispano Americana és un dels grans referents de les tecnologia i la ciència a Barcelona, amb més de 80 anys d’història. L’editorial Marcombo, l’altre puntal del grup, celebrarà els seus 75 anys aquest 2020. Dos clars exemples de tenacitat i rigor que els han convertit en elements indispensables del sector a la ciutat.

Llibreria Hispanoamericana 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.