fbpx

Segona i última jornada del Tech Spirit Barcelona amb denuncia dels taxistes per les pràctiques d’Uber i Cabify

tech_spirit_barcelona

Ha estat ben aviat. En una de les primeres sessions del matí a la Llotja de Mar, representants de Microsoft i de Cabify explicaven als emprenedors assistents les possibilitats d’explotar les dades massives que generen les seves aplicacions i serveis. Quan ha arribat el torn de preguntes del públic, ha agafat el micròfon Tito Álvarez, conegut per ser el portaveu dels taxistes de Barcelona en les mobilitzacions contra els serveis de VTC. Álvarez no només li ha retret al senyor de Cabify les condicions laborals dels conductors que treballen per a la plataforma, sinó que assegura tenir un informe fet per uns hackers que diu que les aplicacions mòbils d’Uber i Cabify capturen moltes més dades del telèfon de l’usuari de les que caldrien per prestar el servei. Álvarez m’ho explicava així després de la sessió; El taxista també assegura que aquest informe ja es troba en mans de la Policia.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.