fbpx

Teclat modular Pocket Piano

tech_spirit_barcelona_pocket_piano

Al Tech Spirit s’ha parlat sobretot d’innovació, serveis digitals, finançament i models de negoci, però tu hi has trobat una andròmina física que, a sobre, reuneix bona part dels conceptes del congrés. Es diu Pocket Piano i és un teclat modular que pots fer tan ample com vulguis fins arribar a la mida real d’un gran piano de concert, afegint-hi tantes octaves com necessitis. Es connecta per Bluetooth a qualsevol aplicació de música per a mòbil o tauleta, com el Garage Band o el Logic Pro, que és la que genera els sons. Tot i no ser de butxaca, es diu Pocket perquè te’l pots endur a tot arreu desmuntat dins de la motxilla.

Si et dic que aquest Pocket Piano respon a l’esperit del Tech Spirit és perquè és obra d’un músic i emprenedor d’Arenys que va trobar finançament corporatiu, un milió d’euros de l’empresa farmacèutica Grifols, i li ha encomanat el disseny industrial a un tercer, en aquest cas el centre tecnològic Eurecat. I fins i tot està afectat pel coronavirus: les primeres 500 unitats del piano havien de sortir a la venda per uns 1.000 euros poc després de l’estiu, però s’endarreriran gairebé fins a Nadal perquè alguns components que venen de la Xina no arribaran a temps.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.