fbpx

Més Roba Estesa i menys Beyoncé

musica_streaming

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 18 de March de 2021

    […] Spotify, tan dominant com injusta. La gran majoria del que factura la música enregistrada ja procedeix del consum via streaming. Spotify, la plataforma líder, ha obert la web Loud & Clear (via) on presumeix de portar repartits més de 23.000 milions de dòlars entre els propietaris de drets (inclosos més de 5.000 milions l’any passat) i dóna xifres com que hi ha més d’1,2 milions d’artistes amb més de 1.000 oients i que 870 d’ells han recollit més d’un milió de dòlars en royalties. Però la plataforma no entra a fons en l’autèntic problema: la majoria dels diners se’ls emporten les grans estrelles, perquè totes les quotes dels usuaris van a un pot únic que es distribueix segons la quantitat d’audicions. Semblen molt més justes les propostes Fan Powered Royalties de SoundCloud i User Centered Payment System de Deezer, que distribueixen les teves quotes només entre els artistes que tu escoltes. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.