fbpx

El virus del teletreball

teletreball_teletrabajo_telecommuting

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

2 Responses

  1. 1 de September de 2020

    […] com alguns sospitàvem ja al mes de març, l’adopció de la telefeina ja representa un problema per a les immobiliàries, especialment […]

  2. 30 de November de 2020

    […] més de vuit mesos, quan encara no vèiem del tot la magnitud de la tragèdia, vaig pronosticar en aquesta columna que si les empreses trobaven la gràcia al teletreball, qui acabaria tenint un problema serien les […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.