fbpx

Mòbils contra el virus… però no aquí

covid-19_coronavirus, corea_del_sud

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 14 de April de 2020

    […] en el paràgraf anterior he escrit finalment és perquè quan vaig escriure fa quatre setmanes en aquest mateix espai sobre l’ús de la tecnologia per comb…, ja vaig consultar les operadores sobre si el govern espanyol els havia demanat els seus serveis […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.