fbpx

La Comissió Europea busca amb urgència startups disposades a combatre el coronavirus

recerca_covid-19

Brusel·les ha separat una bossa de 164 milions d’euros per finançar projectes de recerca d’empreses incipients i pimes que ofereixin solucions a la propagació del virus. I fixa’t si tenen pressa que la convocatòria es va obrir divendres i el termini per presentar-s’hi acaba demà passat dimecres a les cinc de la tarda. Ves que la urgència no tingui a veure amb l’oferta de Donald Trump per comprar-li a un laboratori alemany l’exclusiva de la vacuna tan aviat la tinguin.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.