fbpx

El que sí fan més les persones confinades és mirar vídeos.

video_en_streaming

Sí, i com que Comissió Europea tem que les xarxes del continent no tinguin prou capacitat, ha demanat a les plataformes de streaming que rebaixin la qualitat d’imatge per consumir menys ample de banda. Si ahir explicàvem que Netflix ha acceptat fer-ho, avui s’hi han afegit YouTube i Amazon Prime, que suspendran temporalment les emissions en alta definició i 4K. Qui encara no s’ha pronunciat és Disney+, que té previst estrenar el servei aquí dimarts que ve.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta 

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.