fbpx

La gent confinada a casa escolta menys música.

musica_en_streaming_spotify

Jo hagués pensat el contrari, però es veu que no. La quantitat d’audicions a Spotify va caure un 23% entre el 3 i el 17 de març. Són dades que ens arriben d’Itàlia, però la tendència és la mateixa a Espanya, els Estats Units, França i el Regne Unit. En tot cas, s’hauran d’analitzar millor. Per una banda perquè es refereixen a les 200 cançons més escoltades de la plataforma a cada país, i podria ser que amb el confinament els aficionats a la música optin per escoltar cançons menys habituals. I per l’altra, hi ha qui diu que l’ús de Spotify sempre creix els divendres i els dissabtes perquè la gent està més animada abans de sortir, però ara s’han de quedar a casa.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.