fbpx

Patacada històrica del mercat de smartphones al mes de febrer

smartphones_covid19

El mes passat es van vendre al món uns 62 milions de smartphones. La xifra és un 38% menys que al febrer de l’any passat, i representa la caiguda més forta de la història d’un mercat que en els últims trimestres ja estava estancat, però confiava en recuperar amb les vendes de mòbils 5G a la Xina. El que ha passat és que els consumidors no estan per a comprar telèfons, tampoc no hi havia botigues obertes per fer-ho i moltes fàbriques d’aparells estaven tancades. Aquestes dades de febrer reflecteixen sobretot la situació a la Xina, però es preveu que les del març a Europa siguin igual de dolentes. Ens ho podem agafar com un espòiler del que li espera al conjunt de l’economia.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.